Potravinářská mikrobiologie /

Hlavní autor: Vlková, Eva, 1977-
Korporativní autor: Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
Další autoři: Rada, Vojtěch, Killer, Jiří
Jazyk: Čeština
Vydáno: V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2009
Vydání: 2. vyd.
Témata:
Fyzický popis: 168 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01809nam a2200445 a 4500
001 nkc20091998647
003 CZ PrNK
005 20100430110728.0
007 ta
008 091009s2009 xr a e p 000 0 cze
015 |a cnb001998647 
020 |a 978-80-213-1988-2  |q (brož.) :  |c Kč 170,00 
035 |a (OCoLC)614271683 
040 |a OLA001  |b cze  |d BOA001  |d ABA001 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Vlková, Eva,  |d 1977-  |7 xx0035179  |4 aut 
245 1 0 |a Potravinářská mikrobiologie /  |c Eva Vlková, Vojtěch Rada, Jiří Killer 
250 |a 2. vyd. 
260 |a V Praze :  |b Česká zemědělská univerzita,  |c 2009 
300 |a 168 s. :  |b il. ;  |c 30 cm 
500 |a Nad názvem: Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů 
500 |a 100 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
505 2 0 |t Nařízení komise Evropských společenství č. 2073/2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny 
521 8 |a Určeno pro studenty FAPPZ 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 9 |a food microbiology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Rada, Vojtěch  |7 xx0035178  |4 aut 
700 1 |a Killer, Jiří  |7 mzk2007382017  |4 aut 
710 2 |a Česká zemědělská univerzita v Praze.  |b Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů  |7 ko2005264397 
910 2 |a BOA001  |b 4-1240.208 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201004  |c NOV 
996 6 |b 2610424983  |c 4-1240.208  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 91  |p p.v.  |w 001116235  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P