Jakost a zpracování ryb /
| Main Author: | Ingr, Ivo, 1936-2016 |
|---|---|
| Corporate Author: | Mendelova univerzita. Agronomická fakulta |
| Language: | Czech |
| Published: |
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010 |
| Edition: | 2., nezměn. vyd. |
| Subjects: | |
| Physical Description: |
102 s. : il. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
637 ING | 4-1240.970 | ||
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
4-1240.970 |
English
Čeština 