Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům. a stud. vet. mediciny, fak. potrav. technologie a prům. škol /
| Hlavní autor: | Böhm, Rudolf, 1925-2008 |
|---|---|
| Další autoři: | Pleva, Vladimír, 1926- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 |
| Vydání: | 2., přeprac. a dopl. vyd. |
| Edice: |
Řada potravinářské literatury
|
| Fyzický popis: |
217, [1] s., obr. příl : il. ; 8° |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0373.569-62 |
English
Čeština 