Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům. a stud. vet. mediciny, fak. potrav. technologie a prům. škol /

Hlavní autor: Böhm, Rudolf, 1925-2008
Další autoři: Pleva, Vladimír, 1926-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání: 2., přeprac. a dopl. vyd.
Edice: Řada potravinářské literatury
Fyzický popis: 217, [1] s., obr. příl : il. ; 8°
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 24 hodin
2-0373.569-62