|
|
|
|
| LEADER |
01724nam a2200469 a 4500 |
| 001 |
nkc20102133232 |
| 003 |
CZ PrNK |
| 005 |
20101207064742.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
101022s2010 xr a e p 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb002133232
|
| 020 |
|
|
|a 978-80-7318-887-0
|q (brož.)
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)693937989
|
| 040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|
| 072 |
|
7 |
|a 543
|x Analytická chemie
|2 Konspekt
|9 10
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a 543.6:663/664
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 543.92
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Buňka, František,
|d 1978-
|7 xx0021696
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Senzorická analýza potravin I. /
|c František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 2.
|
| 260 |
|
|
|a Zlín :
|b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 157 s. :
|b il. ;
|c 30 cm
|
| 500 |
|
|
|a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a 100 výt.
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a senzorická analýza
|7 ph137714
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food analysis
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a sensoric analysis
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan,
|d 1943-
|7 mzk2005309209
|4 aut
|
| 700 |
1 |
|
|a Vospěl, Bohumír
|7 mzk2008469397
|4 aut
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|
| 910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 4-1252.942
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 995 |
|
|
|a 01
|
| 991 |
|
|
|b 201012
|c NOV
|e n
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610453839
|c 4-1252.942
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 48
|p p.v.
|w 001157576
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|