Konzervace, skladování a úpravy objemných krmiv : (přednášky) /

Main Author: Doležal, Petr, 1953-
Corporate Author: Mendelova univerzita. Agronomická fakulta
Language: Czech
Published: V Brně : Mendelova univerzita, 2010
Edition: 2., přeprac. vyd.
Subjects:
Physical Description: 248 s. : barev. il. ; 29 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
636 DOL 4-1255.743
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
636 DOL 4-1255.743
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
636 DOL 4-1255.743
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
4-1255.743