Konzervace, skladování a úpravy objemných krmiv : (přednášky) /

Hlavní autor: Doležal, Petr, 1953-
Korporativní autor: Mendelova univerzita. Agronomická fakulta
Jazyk: Čeština
Vydáno: V Brně : Mendelova univerzita, 2010
Vydání: 2., přeprac. vyd.
Témata:
Fyzický popis: 248 s. : barev. il. ; 29 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
636 DOL 4-1255.743
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
636 DOL 4-1255.743
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
636 DOL 4-1255.743
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1255.743