Vybrané faktory ovlivňující zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů : disertační práce = [Selected factors affecting safety of foodstuffs and dishes : dissertation] / autor Lucie Janotová

Hlavní autor: Janotová, Lucie
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2010
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 165 s. : il. ; 25 cm
Language note: Anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1270.141