Vybrané faktory ovlivňující zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů : disertační práce = [Selected factors affecting safety of foodstuffs and dishes : dissertation] / autor Lucie Janotová
| Main Author: | Janotová, Lucie |
|---|---|
| Corporate Author: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa |
| Language: | Czech |
| Published: |
Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2010 |
| Subjects: | |
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
165 s. : il. ; 25 cm |
| Language note: |
Anglické resumé |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1270.141 |
English
Čeština 