Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) /

Hlavní autor: Mráz, Jan, 1983 únor 17.-
Korporativní autor: Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický
Jazyk: Angličtina
Vydáno: Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011
Témata:
Fyzický popis: 98 s. : il. ; 24 cm
Language note: Souběžné české resumé
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Původně předloženo jako Ph.D. thesis, Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, Vodňany, 2011
Bibliografie: Obsahuje bibliografie
ISBN: 978-80-87437-22-3
Signatura: M2-1279.126
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře