Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) /

Hlavní autor: Mráz, Jan, 1983 únor 17.-
Korporativní autor: Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický
Jazyk: Angličtina
Vydáno: Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011
Témata:
Fyzický popis: 98 s. : il. ; 24 cm
Language note: Souběžné české resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 24 hodin
M2-1279.126