|
|
|
|
LEADER |
01895nam a2200469 a 4500 |
001 |
001284906 |
003 |
CZ BrMZK |
005 |
20140723132138.0 |
006 |
m||||||||d|||||||| |
007 |
co^cg |
008 |
130321s2012 xr e 00| 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb002466651
|
020 |
|
|
|a 978-80-7080-827-6
|q (CDR)
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 633
|x Rostlinná výroba
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 633.75
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 615.918:582.28
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 664:631.57
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.6:663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 579.67
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (072)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.44)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Uplatněná certifikovaná metodika
|h [elektronický zdroj] :
|b stanovení mykotoxinů v semeni máku /
|c Jana Hajšlová ... [et al.]
|
246 |
3 |
0 |
|a Stanovení mykotoxinů v semeni máku
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Vysoká škola chemicko-technologická,
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 1 CD-ROM
|
500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
|
538 |
|
|
|a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader
|
650 |
0 |
7 |
|a mák setý
|7 ph198769
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mykotoxiny
|7 ph139207
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny rostlinného původu
|7 ph114415
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|7 ph115835
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a metodické příručky
|7 fd132826
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a CD-ROM
|7 fd133955
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Hajšlová, Jana,
|d 1952-
|7 uzp2006333635
|4 aut
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Ústav chemie a analýzy potravin
|7 ko20010091855
|
856 |
4 |
1 |
|u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:25d3813b-21d8-4c02-958c-8e8a9e115b18
|y Digitalizovaný dokument
|
910 |
|
|
|a BOA001
|b CDR-1302.726
|
990 |
|
|
|a BK
|
991 |
|
|
|b 201305
|c NOV
|e n
|