Uplatněná certifikovaná metodika stanovení mykotoxinů v semeni máku /

Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
Other Authors: Hajšlová, Jana, 1952-
Language: Czech
Published: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2012
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 1 CD-ROM
Book
Saved in:
LEADER 01895nam a2200469 a 4500
001 001284906
003 CZ BrMZK
005 20140723132138.0
006 m||||||||d||||||||
007 co^cg
008 130321s2012 xr e 00| 0 cze
015 |a cnb002466651 
020 |a 978-80-7080-827-6  |q (CDR) 
040 |a BOA001  |b cze 
072 7 |a 633  |x Rostlinná výroba  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 633.75  |2 MRF 
080 |a 615.918:582.28  |2 MRF 
080 |a 664:631.57  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
080 |a (0.034.44)  |2 MRF 
245 0 0 |a Uplatněná certifikovaná metodika  |h [elektronický zdroj] :  |b stanovení mykotoxinů v semeni máku /  |c Jana Hajšlová ... [et al.] 
246 3 0 |a Stanovení mykotoxinů v semeni máku 
260 |a Praha :  |b Vysoká škola chemicko-technologická,  |c 2012 
300 |a 1 CD-ROM 
500 |a Název z titulní obrazovky 
500 |a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy 
538 |a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader 
650 0 7 |a mák setý  |7 ph198769  |2 czenas 
650 0 7 |a mykotoxiny  |7 ph139207  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny rostlinného původu  |7 ph114415  |2 czenas 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
655 7 |a CD-ROM  |7 fd133955  |2 czenas 
700 1 |a Hajšlová, Jana,  |d 1952-  |7 uzp2006333635  |4 aut 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Ústav chemie a analýzy potravin  |7 ko20010091855 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:25d3813b-21d8-4c02-958c-8e8a9e115b18  |y Digitalizovaný dokument 
910 |a BOA001  |b CDR-1302.726 
990 |a BK 
991 |b 201305  |c NOV  |e n