Technologie zpracování masa. 2. díl /
| Hlavní autor: | Šťálík, Josef |
|---|---|
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1966 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Edice: |
Technické publikace Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ;
[č. 194] |
| Fyzický popis: |
242 s. ; il. 8° |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
Sklad H1
|
Sklad / do 24 hodin
|
HS212 | 2-0549.490,2 |
English
Čeština 