|
|
|
|
| LEADER |
01064nam a22002892a 4500 |
| 001 |
001339475 |
| 003 |
CZ BrMZK |
| 005 |
20131024120650.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
131024s1966 xr a er|||||||||||cze d |
| 015 |
|
|
|a cnb000492079
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)42113055
|
| 040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c LIA001
|d ABA001
|d ABA009
|d BOA001
|
| 080 |
9 |
|
|a 637.523(024)
|
| 100 |
1 |
|
|a Šťálík, Josef
|7 ola2008434707
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Technologie zpracování masa.
|n 2. díl /
|c Josef Šťálík
|
| 250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Středisko technických informací potravinářského průmyslu,
|c 1966
|
| 300 |
|
|
|a 242 s. ;
|b il.
|c 8°
|
| 490 |
1 |
|
|a Technické publikace Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ;
|v [č. 194]
|
| 500 |
|
|
|a 1090 výt.
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 810 |
2 |
|
|a Středisko technických informací potravinářského průmyslu.
|t Technické publikace
|
| 910 |
|
|
|a BOA001
|b 2-0549.490,2
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 991 |
|
|
|b 201310
|
| 996 |
7 |
|
|b 2619033769
|c 2-0549.490,2
|l HP2
|r DEN
|n 1
|w 001374378
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|