Technologie zpracování masa. 2. díl /

Hlavní autor: Šťálík, Josef
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1966
Vydání: 1. vyd.
Edice: Technické publikace Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ; [č. 194]
Fyzický popis: 242 s. ; il. 8°
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01064nam a22002892a 4500
001 001339475
003 CZ BrMZK
005 20131024120650.0
007 ta
008 131024s1966 xr a er|||||||||||cze d
015 |a cnb000492079 
035 |a (OCoLC)42113055 
040 |a ABA001  |b cze  |c LIA001  |d ABA001  |d ABA009  |d BOA001 
080 9 |a 637.523(024) 
100 1 |a Šťálík, Josef  |7 ola2008434707  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie zpracování masa.  |n 2. díl /  |c Josef Šťálík 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Středisko technických informací potravinářského průmyslu,  |c 1966 
300 |a 242 s. ;  |b il.  |c 8° 
490 1 |a Technické publikace Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ;  |v [č. 194] 
500 |a 1090 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
810 2 |a Středisko technických informací potravinářského průmyslu.  |t Technické publikace 
910 |a BOA001  |b 2-0549.490,2 
990 |a BK 
991 |b 201310 
996 7 |b 2619033769  |c 2-0549.490,2  |l HP2  |r DEN  |n 1  |w 001374378  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A