Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin /

Hlavní autor: Burešová, Iva, 1971-
Korporativní autor: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Další autoři: Lorencová, Eva, 1984-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 302 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 BUR 4-1315.774
Studovna
 
 
Studovna přír. a technických věd / 6. patro
664 BUR 4-1315.774
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1315.774