Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin /
| Hlavní autor: | Burešová, Iva, 1971- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
| Další autoři: | Lorencová, Eva, 1984- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
302 s. : il. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 BUR | 4-1315.774 | |||
|
Studovna
|
|
Studovna přír. a technických věd / 6. patro
|
664 BUR | 4-1315.774 | |||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1315.774 |
English
Čeština 