Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin /

Main Author: Burešová, Iva, 1971-
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Other Authors: Lorencová, Eva, 1984-
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description: 302 s. : il. ; 30 cm
Book
Saved in:
LEADER 02487nam a2200601 a 4500
001 nkc20132508229
003 CZ PrNK
005 20140307093907.0
007 ta
008 131021s2013 xr a e p 000 0 cze
015 |a cnb002508229 
020 |a 978-80-7454-278-7  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)870287346 
040 |a ABA001  |b cze 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 664:631.57  |2 MRF 
080 |a 633.1  |2 MRF 
080 |a 664.6  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Burešová, Iva,  |d 1971-  |7 xx0133629  |4 aut 
245 1 0 |a Výroba potravin rostlinného původu :  |b zpracování obilovin /  |c Iva Burešová, Eva Lorencová 
246 3 0 |a Zpracování obilovin 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2013 
300 |a 302 s. :  |b il. ;  |c 30 cm 
500 |a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav technologie potravin 
500 |a 200 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
521 8 |a Určeno pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu chemie a technologie potravin 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny rostlinného původu  |7 ph114415  |2 czenas 
650 0 7 |a obilniny  |7 ph115526  |2 czenas 
650 0 7 |a pekařství  |7 ph124021  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
650 0 9 |a food of vegetable origin  |2 eczenas 
650 0 9 |a cereals  |2 eczenas 
650 0 9 |a bakery  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Lorencová, Eva,  |d 1984-  |7 pna2013795456  |4 aut 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Ústav technologie a mikrobiologie potravin  |7 kn20100607002 
910 2 |a BOA001  |b 4-1315.774 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201402  |c NOV  |e n 
996 6 |b 2610576321  |c 4-1315.774  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 39  |p p.v.  |w 001393148  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P 
996 6 |b 2610584581  |c 4-1315.774  |l MZK  |r STM 6p  |n 0  |p kup  |h 664 BUR  |w 001393148  |u 000020  |a 0  |e BOA001  |j MZK50  |s P 
996 7 |b 2610584582  |c 4-1315.774  |l Vol.výběr  |r VV 1p  |n 37  |p kup  |h 664 BUR  |w 001393148  |u 000030  |a 0  |e BOA001  |j MZK50  |s A