|
|
|
|
| LEADER |
02487nam a2200601 a 4500 |
| 001 |
nkc20132508229 |
| 003 |
CZ PrNK |
| 005 |
20140307093907.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
131021s2013 xr a e p 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb002508229
|
| 020 |
|
|
|a 978-80-7454-278-7
|q (brož.)
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)870287346
|
| 040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|
| 072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 664:631.57
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 633.1
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 664.6
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Burešová, Iva,
|d 1971-
|7 xx0133629
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Výroba potravin rostlinného původu :
|b zpracování obilovin /
|c Iva Burešová, Eva Lorencová
|
| 246 |
3 |
0 |
|a Zpracování obilovin
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Zlín :
|b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 302 s. :
|b il. ;
|c 30 cm
|
| 500 |
|
|
|a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a 200 výt.
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 521 |
8 |
|
|a Určeno pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu chemie a technologie potravin
|
| 650 |
0 |
7 |
|a výroba potravin
|7 ph301374
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potraviny rostlinného původu
|7 ph114415
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a obilniny
|7 ph115526
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a pekařství
|7 ph124021
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potravinářská technologie
|7 ph115836
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food production
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food of vegetable origin
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a cereals
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a bakery
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food technology
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva,
|d 1984-
|7 pna2013795456
|4 aut
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|7 kn20100607002
|
| 910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 4-1315.774
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 995 |
|
|
|a 01
|
| 991 |
|
|
|b 201402
|c NOV
|e n
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610576321
|c 4-1315.774
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 39
|p p.v.
|w 001393148
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610584581
|c 4-1315.774
|l MZK
|r STM 6p
|n 0
|p kup
|h 664 BUR
|w 001393148
|u 000020
|a 0
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|
| 996 |
7 |
|
|b 2610584582
|c 4-1315.774
|l Vol.výběr
|r VV 1p
|n 37
|p kup
|h 664 BUR
|w 001393148
|u 000030
|a 0
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|