Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů sladkovodních a mořských ryb certifikovaná metodika /

Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
Další autoři: Hajšlová, Jana, 1952-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2013
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 1 CD-ROM
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Název z titulní obrazovky
Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
Médium: Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader
ISBN: 978-80-7080-868-9
Signatura: CDR-1324.086
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře