Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků /

Další autoři: Sampels, Sabine, 1975-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Fyzický popis: 247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
Language note: České a anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
639.2/.6 KVA 2-1327.645
Studovna
 
 
Studovna přír. a technických věd / 6. patro
639.2/.6 KVA 2-1327.645
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1327.645