Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků /
| Další autoři: | Sampels, Sabine, 1975- |
|---|---|
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm |
| Language note: |
České a anglické resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
639.2/.6 KVA | 2-1327.645 | |||
|
Studovna
|
|
Studovna přír. a technických věd / 6. patro
|
639.2/.6 KVA | 2-1327.645 | |||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1327.645 |
English
Čeština 