Hygienické a výživové minimum pro pracovníky v potravinářské výrobě /
Hlavní autor: | Halačka, Karel, 1910-2002 |
---|---|
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Ústřední ústav zdravotnické osvěty, 1960 |
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Na pomoc přednášejícím (Ústřední ústav zdravotnické osvěty)
|
Fyzický popis: |
60 s. ; 8° |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Měsíc
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0438.380 | ||||
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0438.380 |