Hygienické a výživové minimum pro pracovníky v potravinářské výrobě /

Hlavní autor: Halačka, Karel, 1910-2002
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Ústřední ústav zdravotnické osvěty, 1960
Vydání: 1. vyd.
Edice: Na pomoc přednášejícím (Ústřední ústav zdravotnické osvěty)
Fyzický popis: 60 s. ; 8°
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01105nam a22003012a 4500
001 001403884
003 CZ BrMZK
005 20140901081751.0
007 ta
008 140715s1960 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000729556 
035 |a (OCoLC)14595322 
040 |a ABA001  |b cze  |c HKA001  |d ABA001  |d BOA001 
080 9 |a 613.2(024) 
100 1 |a Halačka, Karel,  |d 1910-2002  |7 jk01033192  |4 aut 
245 1 0 |a Hygienické a výživové minimum pro pracovníky v potravinářské výrobě /  |c Karel Halačka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ústřední ústav zdravotnické osvěty,  |c 1960 
300 |a 60 s. ;  |c 8° 
490 1 |a Na pomoc přednášejícím ;  |v sv. 129 
500 |a 5000 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
830 0 |a Na pomoc přednášejícím (Ústřední ústav zdravotnické osvěty) 
910 |a BOA001  |b 2-0438.380 
990 |a BK 
991 |b 201407 
996 6 |b 2619095293  |c 2-0438.380  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001439100  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P 
996 7 |b 2619095294  |c 2-0438.380  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001439100  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A