|  |  |  |  | 
| LEADER | 01105nam a22003012a 4500 | 
| 001 | 001403884 | 
| 003 | CZ BrMZK | 
| 005 | 20140901081751.0 | 
| 007 | ta | 
| 008 | 140715s1960    xr     er|||||||||||cze d | 
| 015 |  |  | |a cnb000729556 | 
| 035 |  |  | |a (OCoLC)14595322 | 
| 040 |  |  | |a ABA001 
  |b cze 
  |c HKA001 
  |d ABA001 
  |d BOA001 | 
| 080 | 9 |  | |a 613.2(024) | 
| 100 | 1 |  | |a Halačka, Karel, 
  |d 1910-2002 
  |7 jk01033192 
  |4 aut | 
| 245 | 1 | 0 | |a Hygienické a výživové minimum pro pracovníky v potravinářské výrobě / 
  |c Karel Halačka | 
| 250 |  |  | |a 1. vyd. | 
| 260 |  |  | |a Praha : 
  |b Ústřední ústav zdravotnické osvěty, 
  |c 1960 | 
| 300 |  |  | |a 60 s. ; 
  |c 8° | 
| 490 | 1 |  | |a Na pomoc přednášejícím ; 
  |v sv. 129 | 
| 500 |  |  | |a 5000 výt. | 
| 504 |  |  | |a Obsahuje bibliografii | 
| 830 |  | 0 | |a Na pomoc přednášejícím (Ústřední ústav zdravotnické osvěty) | 
| 910 |  |  | |a BOA001 
  |b 2-0438.380 | 
| 990 |  |  | |a BK | 
| 991 |  |  | |b 201407 | 
| 996 | 6 |  | |b 2619095293 
  |c 2-0438.380 
  |l MZK 
  |r Sklad / do 24 hodin 
  |n 0 
  |w 001439100 
  |u 000020 
  |a 1 
  |e BOA001 
  |j MZK50 
  |s P | 
| 996 | 7 |  | |b 2619095294 
  |c 2-0438.380 
  |l MZK 
  |r Sklad / do 24 hodin 
  |n 0 
  |w 001439100 
  |u 000010 
  |a 1 
  |e BOA001 
  |j MZK50 
  |s A |