|
|
|
|
| LEADER |
01719nam a2200469 a 4500 |
| 001 |
nkc20132518245 |
| 003 |
CZ PrNK |
| 005 |
20140915130651.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
140526s2013 xr e p 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb002518245
|
| 020 |
|
|
|a 978-80-86266-66-4
|q (brož.)
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)883370568
|
| 040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|
| 072 |
|
7 |
|a 613
|x Hygiena. Lidské zdraví
|2 Konspekt
|9 14
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a 613.2
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 641.563
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 615.874
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Sladká, Alena,
|d 1971-
|7 xx0138160
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Úvod základů přednášek technologie přípravy stravy :
|b pro studující nutričního terapeuta na ZSFJU /
|c Alena Sladká
|
| 260 |
|
|
|a [České Budějovice :
|b Jih,
|c 2013?]
|
| 300 |
|
|
|a 191 s. ;
|c 30 cm
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 650 |
0 |
7 |
|a dietetika
|7 ph119435
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a dietní jídla
|7 ph114317
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a nutriční terapie
|7 ph134942
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potravinářská technologie
|7 ph115836
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a dietetics
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a diet
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a nutritive therapy
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food technology
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
| 910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 4-1330.585
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 995 |
|
|
|a 01
|
| 991 |
|
|
|b 201409
|c NOV
|j 613.2 SLA
|e n
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610604338
|c 4-1330.585
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 6
|p p.v.
|w 001454618
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610604339
|c 4-1330.585
|l MZK
|r STM 6p
|n 0
|p dar
|h 613.2 SLA
|w 001454618
|u 000020
|a 0
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|