Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa /

Hlavní autor: Kameník, Josef
Korporativní autor: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita :Časopis Maso, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 327 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
637 KAM 2-1333.984
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
637 KAM 2-1333.984
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
637 KAM 2-1333.984
Studovna
 
 
Studovna přír. a technických věd / 6. patro
637 KAM 2-1333.984
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1333.984