Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa /
Main Author: | Kameník, Josef |
---|---|
Corporate Author: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie |
Language: | Czech |
Published: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita :Časopis Maso, 2014 |
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Physical Description: |
327 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
637 KAM | 2-1333.984 | ||
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
637 KAM | 2-1333.984 | ||
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
637 KAM | 2-1333.984 | ||
Study room
|
On Shelf |
|
Science, Technology and Medicine / 6th Floor
|
637 KAM | 2-1333.984 | ||
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1333.984 |