Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa /

Main Author: Kameník, Josef
Corporate Author: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Language: Czech
Published: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita :Časopis Maso, 2014
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description: 327 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
637 KAM 2-1333.984
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
637 KAM 2-1333.984
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
637 KAM 2-1333.984
Study room
On Shelf
Science, Technology and Medicine / 6th Floor
637 KAM 2-1333.984
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1333.984