Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny /

Hlavní autor: Saláková, Alena
Korporativní autor: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 80 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa
Uživatelské určení: Určeno pro navazující magisterský studijní program, obor Bezpečnost a kvalita potravin na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-7305-720-6
Signatura: 4-1336.253
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře