Bakalářská práce : metodický návod pro studenty oboru Bezpečnost a kvalita potravin /

Hlavní autor: Večerek, Vladimír, 1961-
Korporativní autor: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav veřejného veterinářství, ochrany zvířat a welfare
Další autoři: Voslářová, Eva, 1975-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 42 s. : il., formuláře ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1338.391
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1338.391
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1338.391
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1338.391