Bakalářská práce : metodický návod pro studenty oboru Bezpečnost a kvalita potravin /

Hlavní autor: Večerek, Vladimír, 1961-
Korporativní autor: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav veřejného veterinářství, ochrany zvířat a welfare
Další autoři: Voslářová, Eva, 1975-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 42 s. : il., formuláře ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav veřejného veterinářství, ochrany zvířat a welfare
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-7305-743-5
Signatura: 4-1338.391
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře