Receptář přípravy pokrmů. Slané i sladké přílohy i hlavní jídla z brambor, těstovin a rýže /
Hlavní autor: | Formáčková, Marie, 1952- |
---|---|
Korporativní autor: | Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko) |
Další autoři: | Středa, Leoš, 1963-2022 |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Euroinstitut.eu, 2015 |
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Fyzický popis: |
47 s. : barev. il. ; 22 cm |
![]() |
Popis jednotky: |
Úvodní kapitolu napsal Leoš Středa Na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut |
---|---|
ISBN: |
978-80-87372-12-8 |
Signatura: | 2-1345.294 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |