Receptář přípravy pokrmů. Slané i sladké přílohy i hlavní jídla z brambor, těstovin a rýže /

Hlavní autor: Formáčková, Marie, 1952-
Korporativní autor: Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko)
Další autoři: Středa, Leoš, 1963-2022
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Euroinstitut.eu, 2015
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Fyzický popis: 47 s. : barev. il. ; 22 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1345.294