Vícejazyčný slovník odborné terminologie v gastronomii /
Hlavní autor: | Jančár, Ondřej |
---|---|
Další autoři: | Burda, Alexandr |
Jazyk: | Němčina Francouzština Čeština Angličtina |
Vydáno: |
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2014 |
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Fyzický popis: |
88 stran ; 25 cm |
Language note: |
Částečně souběžný anglický, německý a francouzský text |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1349.246 |