Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa /

Main Author: Zajíc, Tomáš, 1985-
Other Authors: Másílko, Jan, 1984-, Mráz, Jan, 1983 únor 17.-, Sampels, Sabine, 1975-
Language: Czech
Published: Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2014]
Edition: 1. vydání
Series: Edice metodik ; Technologická řada 156.
Subjects:
Physical Description: 38 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Book
Saved in:
LEADER 02445nam a2200637 i 4500
001 nkc20162775071
003 CZ PrNK
005 20160506135220.0
007 ta
008 160129s2014 xr a f f 000 0 cze
015 |a cnb002775071 
020 |a 978-80-7514-011-1  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)951552701 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.56  |2 MRF 
080 |a 637'8  |2 MRF 
080 |a 641.1  |2 MRF 
080 |a 663/664.022.3  |2 MRF 
080 |a 664.91  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (083.744)  |2 MRF 
100 1 |a Zajíc, Tomáš,  |d 1985-  |7 jcu2012689965  |4 aut 
245 1 0 |a Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa /  |c T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Vodňany :  |b Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod,  |c [2014] 
300 |a 38 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Edice metodik ;  |v 156.  |a Technologická řada 
500 |a 200 výtisků 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a rybí maso  |7 ph125370  |2 czenas 
650 0 7 |a rybí produkty  |7 ph847649  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční hodnota potravin  |7 ph184828  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská aditiva  |7 ph134988  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování masa  |7 ph137938  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 9 |a fish meat  |2 eczenas 
650 0 9 |a fish products  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive value of foods  |2 eczenas 
650 0 9 |a food additives  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat preservation  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
655 7 |a certifikované metodiky  |7 fd806827  |2 czenas 
655 9 |a certified methodology  |2 eczenas 
700 1 |a Másílko, Jan,  |d 1984-  |7 mzk2010587449  |4 aut 
700 1 |a Mráz, Jan,  |d 1983 únor 17.-  |7 jcu2011664363  |4 aut 
700 1 |a Sampels, Sabine,  |d 1975-  |7 ola2014822015  |4 aut 
810 2 |a Jihočeská univerzita.  |b Fakulta rybářství a ochrany vod.  |t Metodiky.  |p Technologická řada  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 2-1363.175 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201603  |c NOV 
996 6 |b 2610660863  |c 2-1363.175  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 3  |p p.v.  |w 001547139  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P