|  |  |  |  | 
| LEADER | 02445nam a2200637 i 4500 | 
| 001 | nkc20162775071 | 
| 003 | CZ PrNK | 
| 005 | 20160506135220.0 | 
| 007 | ta | 
| 008 | 160129s2014    xr a   f f    000 0 cze | 
| 015 |  |  | |a cnb002775071 | 
| 020 |  |  | |a 978-80-7514-011-1 
  |q (brožováno) | 
| 035 |  |  | |a (OCoLC)951552701 | 
| 040 |  |  | |a BOA001 
  |b cze 
  |e rda | 
| 072 |  | 7 | |a 637 
  |x Živočišné produkty 
  |2 Konspekt 
  |9 24 | 
| 080 |  |  | |a 637.56 
  |2 MRF | 
| 080 |  |  | |a 637'8 
  |2 MRF | 
| 080 |  |  | |a 641.1 
  |2 MRF | 
| 080 |  |  | |a 663/664.022.3 
  |2 MRF | 
| 080 |  |  | |a 664.91 
  |2 MRF | 
| 080 |  |  | |a 663/664 
  |2 MRF | 
| 080 |  |  | |a (083.744) 
  |2 MRF | 
| 100 | 1 |  | |a Zajíc, Tomáš, 
  |d 1985- 
  |7 jcu2012689965 
  |4 aut | 
| 245 | 1 | 0 | |a Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / 
  |c T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels | 
| 250 |  |  | |a 1. vydání | 
| 264 |  | 1 | |a Vodňany : 
  |b Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 
  |c [2014] | 
| 300 |  |  | |a 38 stran : 
  |b barevné ilustrace ; 
  |c 21 cm | 
| 336 |  |  | |a text 
  |b txt 
  |2 rdacontent | 
| 337 |  |  | |a bez média 
  |b n 
  |2 rdamedia | 
| 338 |  |  | |a svazek 
  |b nc 
  |2 rdacarrier | 
| 490 | 1 |  | |a Edice metodik ; 
  |v 156. 
  |a Technologická řada | 
| 500 |  |  | |a 200 výtisků | 
| 504 |  |  | |a Obsahuje bibliografii | 
| 650 | 0 | 7 | |a rybí maso 
  |7 ph125370 
  |2 czenas | 
| 650 | 0 | 7 | |a rybí produkty 
  |7 ph847649 
  |2 czenas | 
| 650 | 0 | 7 | |a nutriční hodnota potravin 
  |7 ph184828 
  |2 czenas | 
| 650 | 0 | 7 | |a potravinářská aditiva 
  |7 ph134988 
  |2 czenas | 
| 650 | 0 | 7 | |a konzervování masa 
  |7 ph137938 
  |2 czenas | 
| 650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie 
  |7 ph115836 
  |2 czenas | 
| 650 | 0 | 9 | |a fish meat 
  |2 eczenas | 
| 650 | 0 | 9 | |a fish products 
  |2 eczenas | 
| 650 | 0 | 9 | |a nutritive value of foods 
  |2 eczenas | 
| 650 | 0 | 9 | |a food additives 
  |2 eczenas | 
| 650 | 0 | 9 | |a meat preservation 
  |2 eczenas | 
| 650 | 0 | 9 | |a food technology 
  |2 eczenas | 
| 655 |  | 7 | |a certifikované metodiky 
  |7 fd806827 
  |2 czenas | 
| 655 |  | 9 | |a certified methodology 
  |2 eczenas | 
| 700 | 1 |  | |a Másílko, Jan, 
  |d 1984- 
  |7 mzk2010587449 
  |4 aut | 
| 700 | 1 |  | |a Mráz, Jan, 
  |d 1983 únor 17.- 
  |7 jcu2011664363 
  |4 aut | 
| 700 | 1 |  | |a Sampels, Sabine, 
  |d 1975- 
  |7 ola2014822015 
  |4 aut | 
| 810 | 2 |  | |a Jihočeská univerzita. 
  |b Fakulta rybářství a ochrany vod. 
  |t Metodiky. 
  |p Technologická řada 
  |0 s | 
| 910 | 2 |  | |a BOA001 
  |b 2-1363.175 | 
| 990 |  |  | |a BK | 
| 995 |  |  | |a 01 | 
| 991 |  |  | |b 201603 
  |c NOV | 
| 996 | 6 |  | |b 2610660863 
  |c 2-1363.175 
  |l MZK 
  |r Sklad / do 1 hodiny 
  |n 3 
  |p p.v. 
  |w 001547139 
  |u 000010 
  |a 1 
  |e BOA001 
  |j MZK50 
  |s P |