Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa /
Main Author: | Zajíc, Tomáš, 1985- |
---|---|
Other Authors: | Másílko, Jan, 1984-, Mráz, Jan, 1983 únor 17.-, Sampels, Sabine, 1975- |
Language: | Czech |
Published: |
Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2014] |
Edition: | 1. vydání |
Series: |
Edice metodik ; Technologická řada
156. |
Subjects: | |
Physical Description: |
38 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1363.175 |