Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita /

Main Author: Korbelářová, Irena, 1963-
Language: Polish
Czech
Published: Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2015
Edition: Vydání první
Subjects:
Physical Description: 271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
Language note: Částečně polský text, anglické resumé
Book
Saved in:
LEADER 01810nam a2200469 i 4500
001 nkc20162777671
003 CZ PrNK
005 20160523145254.0
007 ta
008 160505s2015 xr ah f 000 0 cze
015 |a cnb002777671 
020 |a 978-80-7510-176-1  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)951553348 
040 |a ABA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |a pol  |b eng 
043 |a e-xr---  |b e-xr-sl  |a e-pl---  |a ec-----  |2 czenas 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642(091)  |2 MRF 
080 |a (4-191.2)  |2 MRF 
080 |a (437.33+438)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Korbelářová, Irena,  |d 1963-  |7 jn20000401416  |4 aut 
245 1 0 |a Kulinární kultura Slezska a střední Evropy :  |b východiska, metody, interdisciplinarita /  |c Irena Korbelářová a kolektiv 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Opava :  |b Slezská univerzita v Opavě,  |c 2015 
300 |a 271 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), faksimile ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
546 |a Částečně polský text, anglické resumé 
650 0 7 |a dějiny gastronomie  |7 ph484339  |z Evropa střední  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny gastronomie  |7 ph484339  |z Slezsko  |2 czenas 
650 0 9 |a history of gastronomy  |z Europe, Central  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of gastronomy  |z Silesia  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
910 2 |a BOA001  |b 2-1367.274 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201605  |c NOV 
996 6 |b 2610669532  |c 2-1367.274  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |p p.v.  |w 001559234  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P