|
|
|
|
LEADER |
01810nam a2200469 i 4500 |
001 |
nkc20162777671 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20160523145254.0 |
007 |
ta |
008 |
160505s2015 xr ah f 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb002777671
|
020 |
|
|
|a 978-80-7510-176-1
|q (brožováno)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)951553348
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|a pol
|b eng
|
043 |
|
|
|a e-xr---
|b e-xr-sl
|a e-pl---
|a ec-----
|2 czenas
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 641/642(091)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (4-191.2)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (437.33+438)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8:082)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Korbelářová, Irena,
|d 1963-
|7 jn20000401416
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Kulinární kultura Slezska a střední Evropy :
|b východiska, metody, interdisciplinarita /
|c Irena Korbelářová a kolektiv
|
250 |
|
|
|a Vydání první
|
264 |
|
1 |
|a Opava :
|b Slezská univerzita v Opavě,
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 271 stran :
|b ilustrace (převážně barevné), faksimile ;
|c 24 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
|
546 |
|
|
|a Částečně polský text, anglické resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a dějiny gastronomie
|7 ph484339
|z Evropa střední
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a dějiny gastronomie
|7 ph484339
|z Slezsko
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a history of gastronomy
|z Europe, Central
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a history of gastronomy
|z Silesia
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a kolektivní monografie
|7 fd501537
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a collective monographs
|2 eczenas
|
910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 2-1367.274
|
990 |
|
|
|a BK
|
995 |
|
|
|a 01
|
991 |
|
|
|b 201605
|c NOV
|
996 |
6 |
|
|b 2610669532
|c 2-1367.274
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 1
|p p.v.
|w 001559234
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|