Obiloviny a luštěniny /

Hlavní autor: Dostálová, Radmila, 1968-
Korporativní autor: Česká technologická platforma pro potraviny
Další autoři: Horáček, Jiří, 1973-, Skřivan, Pavel, Sluková, Marcela
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. :Potravinářská komora ČR, [2016]
Vydání: 1. vydání
Edice: Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata:
Fyzický popis: 31 stran : ilustrace ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1366.718