Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie /
| Main Author: | Buňka, František, 1978- |
|---|---|
| Corporate Author: | Vysoké učení technické v Brně. Chemická fakulta |
| Language: | Czech |
| Published: |
Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017 |
| Series: |
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,
sv. 558 |
| Subjects: | |
| Physical Description: |
26 stran : ilustrace ; 24 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1390.701 | |||
|
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1390.701 |
English
Čeština 