Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie /
| Hlavní autor: | Buňka, František, 1978- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoké učení technické v Brně. Chemická fakulta |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017 |
| Edice: |
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy,
sv. 558 |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
26 stran : ilustrace ; 24 cm |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-214-5460-6 |
| ISSN: |
1213-418X ; |
| Signatura: | 2-1390.701 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 