|
|
|
|
LEADER |
01953nam a2200493 i 4500 |
001 |
nkc20172895023 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20171010103216.0 |
007 |
ta |
008 |
170531s2017 xr ab f 100 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb002895023
|
020 |
|
|
|a 978-80-87300-95-4
|q (brožováno)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)993653380
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|a eng
|a slo
|b cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 338.3/.4
|x Hospodářská a výrobní odvětví
|2 Konspekt
|9 4
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 640.4
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 338.48
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (062.534)
|2 MRF
|
111 |
2 |
|
|a Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
|n (10. :
|d 2017 :
|c Brno, Česko)
|7 ko2017954756
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu :
|b sborník příspěvků z desáté mezinárodní vědecké konference, 27. dubna 2017
|
250 |
|
|
|a 1. vydání
|
264 |
|
1 |
|a Brno :
|b Vysoká škola obchodní a hotelová,
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 148 stran :
|b ilustrace, mapy ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
|
546 |
|
|
|a Částečně anglický a slovenský text, česká a anglická resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a gastronomie
|7 ph120473
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hotelnictví
|7 ph120832
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a cestovní ruch
|7 ph119113
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a gastronomy
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a hotel-keeping
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a tourism
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a sborníky konferencí
|7 fd133333
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a proceedings of conferences
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola obchodní a hotelová
|7 pna2011629859
|4 orm
|4 pbl
|
910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 2-1395.782
|
990 |
|
|
|a BK
|
995 |
|
|
|a 01
|
996 |
6 |
|
|b 2610721179
|c 2-1395.782
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 1
|p p.v.
|w 001634000
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|