Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z desáté mezinárodní vědecké konference, 27. dubna 2017
Corporate Author: | Vysoká škola obchodní a hotelová |
---|---|
Other Authors: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
Language: | Slovak Czech English |
Published: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2017 |
Edition: | 1. vydání |
Subjects: | |
Physical Description: |
148 stran : ilustrace, mapy ; 21 cm |
Language note: |
Částečně anglický a slovenský text, česká a anglická resumé |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1395.782 |