Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z desáté mezinárodní vědecké konference, 27. dubna 2017
| Korporativní autor: | Vysoká škola obchodní a hotelová |
|---|---|
| Další autoři: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
| Jazyk: | Slovenština Čeština Angličtina |
| Vydáno: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2017 |
| Vydání: | 1. vydání |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
148 stran : ilustrace, mapy ; 21 cm |
| Language note: |
Částečně anglický a slovenský text, česká a anglická resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1395.782 |
English
Čeština 