Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z desáté mezinárodní vědecké konference : 27. dubna 2017
| Korporativní autor: | Vysoká škola obchodní a hotelová |
|---|---|
| Další autoři: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
| Jazyk: | Slovenština Čeština Angličtina |
| Vydáno: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2017 |
| Vydání: | 1. vydání |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
1 CD-ROM (148 stran) : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 12 cm |
| Language note: |
Částečně anglický a slovenský text, česká a anglická resumé |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
English
Čeština 