Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z desáté mezinárodní vědecké konference : 27. dubna 2017
Korporativní autor: | Vysoká škola obchodní a hotelová |
---|---|
Další autoři: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
Jazyk: | Slovenština Čeština Angličtina |
Vydáno: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2017 |
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
1 CD-ROM (148 stran) : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 12 cm |
Language note: |
Částečně anglický a slovenský text, česká a anglická resumé |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.