Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika /

Hlavní autor: Zdeňková, Kamila
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie
Další autoři: Demnerová, Kateřina, 1947-, Akhatova, Diliara, Čermáková, Eliška, Krupa, Ondřej, Kubica, Lukáš, Lencová, Simona
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
Vydání: 1. vydání
Edice: Certifikovaná metodika
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Název z disku
Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biochemie a mikrobiologie
Na titulní stránce podnázev : uplatněná certifikovaná metodika
Bibliografie: Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN: 978-80-7592-005-8
Signatura: CDR-1403.376
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře