Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika /
| Hlavní autor: | Zdeňková, Kamila |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie |
| Další autoři: | Demnerová, Kateřina, 1947-, Akhatova, Diliara, Čermáková, Eliška, Krupa, Ondřej, Kubica, Lukáš, Lencová, Simona |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017 |
| Vydání: | 1. vydání |
| Edice: |
Certifikovaná metodika
|
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
English
Čeština 