Směrnice pro zajištění bezpečnosti při práci v cukrovinkářském průmyslu /

Korporativní autor: České čokoládovny (firma)
Další autoři: Moravské čokoládovny
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1961
Vydání: 1. vyd.
Edice: Technická publikace
Témata:
Fyzický popis: 91 s. ; 8°
Knihy
Uloženo v:
LEADER 01343nam a22003732a 4500
001 001660237
003 CZ BrMZK
005 20190416115627.0
007 ta
008 181211s1961 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000526758 
035 |a (OCoLC)85332817 
040 |a ABA001  |b cze  |c OSA001  |d ABA001  |d ABA009  |d BOA001 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.6  |2 MRF 
080 |a 664.143  |2 MRF 
080 |a (083.15)  |2 MRF 
245 0 0 |a Směrnice pro zajištění bezpečnosti při práci v cukrovinkářském průmyslu /  |c zprac. kol. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Středisko technických informací potravinářského průmyslu,  |c 1961 
300 |a 91 s. ;  |c 8° 
490 1 |a Technická publikace ;  |v č. 121 
500 |a 1050 výt. 
550 |a Vydavatel: České a Moravské čokoládovny n.p. a Figaro 
650 0 7 |a hygiena práce  |7 ph120985  |2 czenas 
650 0 7 |a cukrářský průmysl  |7 ph114271  |2 czenas 
655 7 |a směrnice  |7 fd133465  |2 czenas 
710 2 |a České čokoládovny (firma)  |7 kn20051125009  |4 pbl 
710 2 |a Moravské čokoládovny  |7 kn20051125043  |4 pbl 
830 0 |a Technická publikace 
910 |a BOA001  |b X-0451.452 
990 |a BK 
991 |b 201812 
996 6 |b 2618958912  |c X-0451.452  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001699359  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P