Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ /
| Hlavní autor: | Killer, Jiří |
|---|---|
| Korporativní autor: | Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019 |
| Vydání: | Vydání první |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
90 stran ; 30 cm |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky 100 výtisků |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-213-2941-6 |
| Signatura: | 4-1431.450 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 