Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z dvanácté mezinárodní vědecké konference : 3. dubna 2019, Brno

Korporativní autor: Vysoká škola obchodní a hotelová
Další autoři: Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
Jazyk: Slovenština
Čeština
Angličtina
Vydáno: Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2019
Vydání: 1. vydání
Témata:
Fyzický popis: 1 CD-ROM (183 nečíslovaných stran) : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 12 cm
Language note: Částečně slovenský a anglický text, české, anglické a slovenské resumé
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Název z disku
Bibliografie: Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN: 978-80-7627-006-0
Signatura: CDR-1432.334
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře