Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z dvanácté mezinárodní vědecké konference : 3. dubna 2019, Brno

Corporate Author: Vysoká škola obchodní a hotelová
Other Authors: Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
Language: Slovak
Czech
English
Published: Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2019
Edition: 1. vydání
Physical Description: 1 CD-ROM (183 nečíslovaných stran) : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 12 cm
Language note: Částečně slovenský a anglický text, české, anglické a slovenské resumé
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Binding began
Requested
Periodicals / 2. floor
Stock / within 1 hour
CDR-1432.334