Protein and lipid oxidation in fish - pathways, kinetics and products = Oxidace proteinů a lipidů u ryb - dráhy, kinetika a produkty /

Hlavní autor: Hematyar, Nima, 1980-
Korporativní autor: Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
Jazyk: Angličtina
Vydáno: Vodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2019
Témata:
Fyzický popis: 112 stran : ilustrace ; 24 cm
Language note: České a anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1454.376