Jak šetřit jídlem? : příručka redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování /
| Hlavní autor: | Ratinger, Tomáš |
|---|---|
| Další autoři: | Vančurová, Iva, Hebáková, Lenka, Pilecká, Jarmila, Bošková, Iveta, Kormaňáková, Marcela, Kebová, Barbora, 1991-, Strejcová, Anna |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
[Praha] : [Technologické centrum AV ČR], 2020 |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
35 stran : barevné ilustrace ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1459.230 |
English
Čeština 