Jak šetřit jídlem? : příručka redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování /

Hlavní autor: Ratinger, Tomáš
Další autoři: Vančurová, Iva, Hebáková, Lenka, Pilecká, Jarmila, Bošková, Iveta, Kormaňáková, Marcela, Kebová, Barbora, 1991-, Strejcová, Anna
Jazyk: Čeština
Vydáno: [Praha] : [Technologické centrum AV ČR], 2020
Témata:
Fyzický popis: 35 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1459.230