Jak šetřit jídlem? : příručka redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování /
Main Author: | Ratinger, Tomáš |
---|---|
Other Authors: | Vančurová, Iva, Hebáková, Lenka, Pilecká, Jarmila, Bošková, Iveta, Kormaňáková, Marcela, Kebová, Barbora, 1991-, Strejcová, Anna |
Language: | Czech |
Published: |
[Praha] : [Technologické centrum AV ČR], 2020 |
Subjects: | |
Physical Description: |
35 stran : barevné ilustrace ; 30 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
4-1459.230 |