Vliv moučky z cvrčka domácího (Acheta Domesticus) na kvalitu masa kuřat /
| Hlavní autor: | Englmaierová, Michaela |
|---|---|
| Další autoři: | Skřivanová, Věra, 1951-, Skřivan, Miloš |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2021 |
| Edice: |
Certifikovaná metodika
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
21 stran ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1481.159 |
English
Čeština 