|
|
|
|
LEADER |
01793nam a2200445 i 4500 |
001 |
001821065 |
003 |
CZ BrMZK |
005 |
20220630141333.0 |
006 |
m q d |
007 |
co^cg |
008 |
220414s2020 xr a e 100 0 cze |
020 |
|
|
|a 978-80-7627-014-5
|q (CDR)
|z 978-80-7627-006-0
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|a slo
|a eng
|b cze
|b eng
|b slo
|
072 |
|
7 |
|a 338.3/.4
|x Hospodářská a výrobní odvětví
|2 Konspekt
|9 4
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 640.4
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 338.48
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (062.534)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.44)
|2 MRF
|
111 |
2 |
|
|a Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
|n (13. :
|d 2020 :
|c Brno, Česko)
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu :
|b sborník příspěvků ze třinácté mezinárodní vědecké konference : 1. dubna 2020
|
250 |
|
|
|a 1. vydání
|
264 |
|
1 |
|a Brno :
|b Vysoká škola obchodní a hotelová,
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 1 CD-ROM (111 stran) :
|b ilustrace (převážně barevné) ;
|c 12 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a počítač
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a počítačový disk
|b cd
|2 rdacarrier
|
347 |
|
|
|a textový soubor
|b PDF
|b MS Word
|2 rda
|
500 |
|
|
|a Název z disku
|
546 |
|
|
|a Částečně slovenský a anglický text, česká, anglická a slovenská resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a gastronomie
|7 ph120473
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hotelnictví
|7 ph120832
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a cestovní ruch
|7 ph119113
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a sborníky konferencí
|7 fd133333
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a CD-ROM
|7 fd133955
|2 czenas
|
910 |
|
|
|a BOA001
|b CDR-1485.350
|
990 |
|
|
|a BK
|
991 |
|
|
|b 202206
|c NOV
|
996 |
6 |
|
|b 2610901409
|c CDR-1485.350
|l Stud. periodik/2.patro
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 1
|p p.v.
|w 001885490
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|