Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků ze třinácté mezinárodní vědecké konference : 1. dubna 2020
| Other Authors: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
|---|---|
| Language: | Slovak Czech English |
| Published: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2020 |
| Edition: | 1. vydání |
| Physical Description: |
1 CD-ROM (111 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm |
| Language note: |
Částečně slovenský a anglický text, česká, anglická a slovenská resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Only to Periodicals study room.
|
On Shelf |
Periodicals / 2. floor
|
Stock / within 1 hour
|
CDR-1485.350 |
English
Čeština 